Tule mukaan soittamaan!


Espoon Puhallinorkesteri ottaa riveihinsä tasaisin väliajoin uusia soittajia. Jos olet innostunut ja esiintymishaluinen puu- tai vaskipuhaltimen taitaja, ota yhteyttä orkesterin kapellimestariin Simo Kanervaan.

Edellytämme, että olet valmis sitoutumaan säännöllisiin yhteisharjoituksiin ja ylläpitämään omaa soittotaitoasi. Perusvalmiuksiin kuuluvat aiempi orkesterikokemus, musiikin teorian perusteiden hallitseminen ja hyvä nuotinlukutaito, mielellään musiikkiopistossa hankittuina.

Syksyllä 2020 etsimme erityisesti fagotin, baritonifonin ja alttotorven soittajia, mutta otamme riveihimme mielellämme myös muiden instrumenttien taitajia.

Orkesteri harjoittelee syksyn 2020 ajan poikkeuksellisesti Kaunialan sairaalan tiloissa Kauniaisissa tiistaisin kello 18:30 - 21:00, sillä perinteinen harjoitustilamme Espoon Karatalossa on remontissa. Viikkoharjoitusten lisäksi pidämme erikseen sovittaessa sektiokohtaisia harjoituksia sekä koko orkesterin kattavia viikonloppuleirejä 1-2 kertaa vuodessa. Tarjoamme sinulle iloisen harrastusporukan, joka uskaltaa asettaa itselleen riman tarpeeksi korkealle.

Lisätietoja:

Kapellimestari, Simo Kanerva, 040-5535816, kanerva.simo@gmail.com

Puheenjohtaja, Jukka Rautanen, 040-7500603, rautanen.jukka@gmail.com